about me

Mijn naam is Mirinne. Een blogster geboren in het koude noorden. Inmiddels 16 jaar op deze globe. Momenteel bezig om mijn HAVO diploma te halen. Volgend jaar studeer ik Vormgeving aan kunstacademie Minerva in Groningen. Op mijn blog deel ik graag persoonlijke ervaringen, foto’s en creatieve verslagjes. In de toekomst wil ik (nog meer) schrijven over kunst en entertainment (films, boeken etc.), fotoverslagjes maken en inspirerende mensen een plek geven in vorm van interviews.

Verf en inkt stromen door mijn aderen en ik adem metaforen en kleuren. Ik ben creatief en experimenteer graag met verschillende mediums (kleurpotloden, inkt, verf, fotografie, digitaal, collage en ga nog maar even verder). Verder vindt ik het leuk om kennis te verslinden, nieuwe ervaringen op te doen en naar mensen te luisteren. Ik droom er van om citytrips te maken, een short film te schieten, een fashion lijn te creëren en om later een lapjeskat te nemen en hem Boswachter te noemen.

Met mijn blog wil ik jou motiveren en inspireren en laten zien dat de wereld lang niet zo lelijk is. Het leven moet je soms niet zo serieus nemen. Ook wil ik je nieuwe creatieve ideeën geven en ook wat kennis op laten doen. I hope you’ll stick around!

E-mailInstagramPinterestBloglovin